Over ons

SBSolar is dé expert van het noorden op het gebied van het advies over en de installatie van zonnepanelen. Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van zonnepanelen bent u te allen tijde verzekerd van gedegen advies en installatie.

Onderscheidend in kwaliteit

Kwaliteit staat voorop bij SBSolar. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het vak. Wij weten dus als geen ander wat er komt kijken bij de montage van zonnepanelen. Niet alleen qua installatie, maar zeker ook rondom de zonnepanelen zelf.

Welke keuzes maakt u? Het gaat om maximaal rendement voor u en uw portemonnee. Dat betekent kwalitatieve zonnepanelen met minimale storingen. En mocht er onverhoopt toch een storing optreden? Dan zijn wij zo bij u om de storing direct te verhelpen.

Persoonlijke aanpak

Niet voor niets zijn wij dé indak zonnepanelen specialist van het Noorden. Omdat wij ons concentreren op de provincies Groningen, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Friesland en Drenthe kunnen wij zeer korte reactietijden garanderen. Ook houden wij van vertrouwde gezichten. Of het nu gaat om de offerte, de installatie of de nazorg, u ziet altijd dezelfde gezichten van ons. Zo weet u altijd met wie u te maken heeft, en hoeft u niet telkens alles opnieuw uit te leggen. Dat is ook wel een heerlijk vertrouwd gevoel.

Totaaloplossing rondom zonnepanelen

SBSolar biedt u een totaaloplossing rondom zonnepanelen. U geeft aan wat u belangrijk vindt en wij sturen u binnen 2 werkdagen een scherpe offerte.

Na akkoord nemen wij u alles uit handen, van de aanschaf en installatie tot de subsidie aanvraag. Zo heeft u er totaal geen omkijken naar. U heeft alleen profijt van de vele voordelen van uw zonnepanelen.

Wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent en doen er alles aan om dit te bereiken.

De voordelen van SBSolar op rij

  • Altijd dezelfde gezichten
  • Alles wordt uit handen genomen
  • Ruim 10 jaar ervaring met zonnepanelen
  • Expert op het gebied van indak zonnepanelen
  • Uitmuntende kwaliteit met 100% klanttevredenheid

Met een nuchtere aanpak en uitmuntende kwaliteit plukt u de vruchten van zonnepanelen.

Ontdek wat uw dak kan opleveren

  • Gratis dak check en advies
  • Direct een realistische prijsopgaaf.
  • In Groningen, Friesland en Drenthe.

Bedankt!

De aanvraag is verstuurd.
We nemen snel contact met u op.