Diensten

Plaatsen van Zonnepanelen.

Wij hebben een ruim assortiment wat uitsluitend bestaat uit A-merk zonnepanelen. Voordat u tot de koop van zonnepanelen overgaat zullen wij u informeren wat het best bij uw wensen past. De panelen in ons assortiment voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen en zijn voorzien van certificaten cq. Keurmerken. In dit korte filmpje is te zien hoe wij de panelen plaatsen. Vaak zijn we niet langer dan een halve dag bij u.

Adviseren bij pv installaties

Wanneer u ons contacteert zullen we vrijblijvend een afspraak bij u thuis maken. Tijdens deze afspraak zullen we bekijken wat er nodig is voor een passend pv systeem. Hieruit volgt een offerte waarin uw wensen centraal staan. Indien akkoord op de offerte zullen wij zo snel mogelijk de pv installatie realiseren. 

Laadpalen voor elektrische auto’s

Wij van SB Solar zien dat er steeds meer vraag is naar thuislaadpunten voor auto’s. De laadpalen die wij aanbieden zijn laadpalen die u thuis kunt installeren en waarmee u veilig uw elektrische auto kunt opladen. Bij het aanschaffen van een laadpaal is het belangrijk dat u de juiste laadpaal koopt met de juiste specificaties. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het type laadkabel, maar ook het juiste vermogen. De verschillende meters van de kabel. Een langere kabel maakt de laadpaal in zijn geheel wat duurder, maar het is in de praktijd wel handiger.

Met een nuchtere aanpak en uitmuntende kwaliteit plukt u de vruchten van zonnepanelen.

Ontdek wat uw dak kan opleveren

  • Gratis dak check en advies
  • Direct een realistische prijsopgaaf.
  • In Groningen, Friesland en Drenthe.

Bedankt!

De aanvraag is verstuurd.
We nemen snel contact met u op.